Semifinalen


Foto: http://tv4.se/idol
Oj, oj, oj! Hur ska man kunna bestämma vem som ska vinna nu? De är helt underbara. Fast om jag måste välja en som jag vill skicka ut så är Tove den jag vill dra bort. Tyvärr. Jag gillar Tove, men hon är inte fullt lika bra som de andra två. Detta är vad hjärtat säger, men hjärnan säger Calle. Calle.
Jag älskar Calle. Han har redan blivit en ganska så stor förebild för mig. När han kom till Idol audition första gången var han blyg och hade scenskräck. Men hans röst rockade helt otroligt med samma låt som han sjöng idag. Walking in memphis. Han tog mitt hjärta direkt. Är det någon som har utvecklats så är det han. Från att ha stirrat på gitarren, micken, golvet. Allt som inte var publiken, så är han nu en man med otroligt mycket utstrålning och hans röst har blivit till och med bättre än den var förut. Varför ska ett sådant geni åka ut? Hur kan en blyg kille komma så långt? Det är otroligt.
Jag är själv väldigt blyg och ända sedan jag var liten har en stor dröm varit att stå på scenen, men den golvades snabbt eftersom jag inte kan sjunga inför folk. Inte inför publik. Inte inför en ensam människa. Det är svårt för mig, och jag vet nog varför. Jag vill inte att folk ska dömma mig. Jag har aldrig varit bra på att ens ta beröm. Jag är väldigt blyg för personer jag inte riktigt känner och kan vara ganska tillbakadragen. Jag skulle gärna vilja vara modig nog att ställa mig uppe på en stor scen inför hundratals människor och sjunga. Det skulle vara otroligt. Men jag vet inte. Jag skulle kanske aldrig våga ta det steget.


Uppdatering: Wiie!^^ Ska få se Calle och Erik på scenen den 11/12 på idolfinalen i globen! Heeelt otroligt! Förlåt haha! Är så glad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Kommentarer
Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM.

antagligen vinner nog Erik.

2009-12-04 @ 23:05:29
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Postat av: Jilly

Nu får du se BÅDA :D

2009-12-04 @ 23:08:33
URL: http://jillpill.blogg.se/
Postat av: Hannah

CALLE :D:D <3 ha det så kul på Globen~

2009-12-04 @ 23:44:13
URL: http://inkthos.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Svar: Haha, matte C är ju kul! :D Och matte D är lite roligt... ibland (:

2009-12-05 @ 00:20:06
URL: http://justlikelinnea.blogg.se/
Postat av: MICHAELA D

Svar: Tack för din åsikt :D

2009-12-05 @ 00:31:03
URL: http://michaelaa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


bloglovin
 2009
 June,  July,  August,  September,
 October,  November,  December.

 2010
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  September,  October,  November,  December.

 2011
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  Septpember,  October,  November.