Mitt rum - Nystädat


Foton: Sara Ekström [Jag] | Pentax K7 - Pentax 18-50mm

Älgsafari "Garanterad Älgvarning"


Foto: Sara Ekström [Jag] | Pentax K7 - Sigma 70-300mm
För ett tag sedan var jag och familjen på Älgsafari någonstans i Uppsala. Det var ganska intressant :P Jag har inte visat bilderna ännu så jag tänkte att jag skulle slänga upp dem nu ^_^ どぞ!

Just nu blir det mest plugg, plugg och plugg så jag tog en lite paus och tittade på Idol auditions! Brukar missa de flesta i.o.m träning etc. Jag älskar den dära svarta killen med bluesrösten! Från Malmö. Han som bara hade bott i sverige i ett år men hade en otroligt bra svenska! O_o! Och han var usel på gitarr men det gjorde inget för den överröstade han xD

Cybertown!


Foto: Yuta-kun tror jag | Pentax K7 - Pentax 18-50mm
Det kom några fler Japaner till skolan^^ De började med presentation som Masayoshi höll på Japanska. Jag förstod typ det mesta ^^ Sen lunch, sedan footogemu! Haha fotleken :P Det var urkul att lära dem att spela det! Vi umgicks med dessa japaner i hela tre dagar! Fredag till söndag, sedan drog de vidare till Paris. Foto är från i lördags då vi sprang omkring i stan med Japanerna, strax innan vi sa hej då till tjejerna för att de ville gå tillbaka till hotellet och sova.

I går hade vi inga föreläsningar så vi drog till Cybertown! Det var min första gång och jag hade ingen aning om vad jag hade att förvänta mig! Men det var otroligt kul! Något av det roligaste jag har gjort. Vi körde 5x20 och de två, tre första gångerna hamnade jag typ sist xD Och jag och Linda började tävla mot varandra. Jag vann de två sista gångerna ;) Och jag vann över Medvind också :D Fett stolt! Han sköt mig typ hela tiden. Kom på 7e plats två gånger i rad. Det är duktigt tycker jag.

Visst ja! Jag höll nästan på att glömma bort! Hur kunde jag glömma! Jag och Engla har bokar biljetterna till Japan! Vi åker den 26 December! Underbaaart :D

Japaner i Sthlm!


Foton: Lite olika | Pentax K7 - Pentax 18-50mm

Japanska 24/7!

För tillfället är jag datorlös, och därför ingen bloggning :( Datorn är skickad till service pga trasig hårdvara. De sa att det skulle ta ca 2-3 veckor -_-" Mysigt!

Har jag berättat att jag har börjat plugga japanska på Stockholms Universitet? Kanske inte, men det gör jag i alla fall så nu är min tillvara helt och hållet upptagen av japanskan. Det är bara en kurs, och jag har bara gått i ca 2 veckor men jag har redan mer plugg än någonsin i gymnasiet xD Känns toppen! Haha. Nej, men det känns faktiskt helt okej och jag måste förbereda mig inför min ett års långa resa som jag pratade om tidigare (jag och Engla ska boka biljetterna på söndag! Spännande!). Min kurskamrater är riktigt nice, vi som kommer tidigat brukar leka lite innan lektionen börjar. Sensei (läraren, en japanska) tyckte det såg vääldigt intressant ut. Vi lekte fotlekten och stod och hängde på varandra iprincip. Detta är en väldigt bra lek om man aldrig träffats förut. Snacka om att spräcka isen när man hänger runt varandras midjor xD

I fredags hände det mycket! Förutom den vanliga föreläsningen (den första med skrivtecknen, hiragana) så kom det några japaner till skolan. De var ca 30 stycken och vi fick tillfälle att umgås med dem. De brörjade med en presentation på engelska. Japaner har så underbaaaart söt engelska! Och detta gänget kunde inte så mycket ^_^ Men de kunde i alla fall mer engelska än vad vi kunde japanska som tur var! De sjöng fyra små sånger som är typ folksånger i japan, presenterade skolan och lite om Japan. Sen skickades vi in i ett klassrum för att prata med japanerna. Det blir så otroligt stelt när man känner sig så tvingad att hitta något att prata om, och när man inte riktigt pratar samma språk så blir det inte direkt enklare om man säger så. Det gick lite bättre under rundturen då man kunde prata mera bekvämt. Har tyvärr bara ett enda foto, taget med mobilkameran då jag så smidigt glömde kameran hemma :D Vi får se om jag lägger upp den vid ett senare tillfälle ^_^

Efter så drog jag till Grönan, jag var bara tvungen att åka dit i alla fall en gång i år. Annars skulle jag lätt ångra mig. Grönans kvalitet är inte så jättehög, men Insane, extream och ett par till är ganska bra. Popexpressen är underbar sålänge som man inte åker själv och det är en låt man kan.
20.00 stod the Baseballs på scenen! De var riiiktigt bra! Jag har inte fastnat för dem direkt förut, de har varit bra men inget som verkligen sitter. På scenen var de så charmiga och roliga, och de sjöng otroligt bra live så man kan inte motstå.

Nej, nu ska jag fortsätta plugga. Har tusch över hela mig och måste läsa ca 70 sidor till inför morgondagens föreläsning. まったね!


bloglovin
 2009
 June,  July,  August,  September,
 October,  November,  December.

 2010
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  September,  October,  November,  December.

 2011
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  Septpember,  October,  November.