Det är sånna här dagar man bara vill skrika...


Foto: Sara Ekström [Jag] | Pentax K7 - Sigma 70-300mm
Skickade ett brev till CSN för ett tag sedan, en ansökan om studiemedlel som jag fått från personer på den skolan jag ska gå på i Japan, typ studievägledaren eller rektorn eller något, med underskrift etc. Jag har gått runt med lite småaningar i ganska lång tid nu och varit orolig för att jag inte fått något svar, någon sorts bekräftelse borde jag ju ha fått tycker man. Jag bestämer mig för att maila dem och frågar om jag kunde få någon bekräftelse om de fått den i alla fall då det är ganska viktigt.
Idag fick jag ett svar.
Det första som stod var att de inte fått in något brev av mig. Sen började de berätta om att de hade fått in ansökan för studier i sverige för terminen HT 2010, och dessutom att jag har fått så och så mycket pengar redan. Jo tack... Det vet jag. Sen berättar de att jag kan ansöka över e-leg. Är det inte fullständigt onödigt då att de ber om papper med underskrift från Japan om jag nu kan ansöka med e-leg. Måste kolla upp detta. Dock är e-leg uselt och funkar knappt på någon dator. Om det nu funkar så ska jag sluta klaga, men nu kan jag i alla fall klaga lite till.
Jag har en kopia av pappret jag skickade men längst ner i deras mail stod det att de endast tog emot orginalet. Hur ska jag kunna skicka er orginalet när ni troligtvis har den undanstoppad i en bortglömd hög på något random kontor?
Snälla CSN... hjälp mig lite. Det är liksom inte direkt så att det är första gången ni klantar till det, eller första gången ni tappar bort viktiga papper. Försök inte låta så viktiga i era mail, skicka istället ut något som faktiskt hjälper, typ att jag kan göra detta men att ni samtidigt ska kolla runt och leta efter mitt brev. Men neeeej... De ska poängtera att det troligvis är mitt fel att jag inte kommer få pengar nästa år. Toppen. Tack.
Men sen kan det ju faktiskt vara så att det är posten som har tappat bort den. Dock är det troligare att CSN klantar sig än att posten gör det. Posten är ganska mycker mer pålitligt än vad CSN är.
Var bara tvungen att avreagera mig. Jag känner mig inte direkt glad just nu. Nej faktiskt väldigt arg. I morgon ska jag kolla upp det där med ansökning över e-leg och sedan ringa till posten och CSN.
Sen blir det filmkväll i alla fall ^_^ Något att se fram emot :D

Kommentarer
Postat av: Caroline dahlén

Super fin bild!

2010-10-09 @ 16:55:08
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej!

Jag hittade dig via Cherish-forumet. Jag är inte direkt aktiv där, men ja.... jag hade egentligen tänkt pimpa min och min kompis blogg om j-pop, men jag läser din lilla presentation och jag gillar också foto (stort intresse) och jag gillar skarpt dina foton! Så uhm.. jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt men... typ.. Hejsan! ^__^

Min riktiga blogg där jag lägger upp en del av mina foton hittar du här (om du vill kika in): http://mydiorama.livejournal.com

2010-10-20 @ 22:31:35
URL: http://imturningjapanese.blogg.se/
Postat av: r i m a

åh vilken härlig bild!

2010-11-06 @ 11:32:41
URL: http://byrima.blogg.se/
Postat av: Johan

OMG CSN måste börja rannsaka sig själva och SPARKA alla mangohandläggare. Vet inte hur ofta jag hör om problem med CSN. Hur många terminer (eller år) har du cashat pengar från CSN eftersom de tydligt påtalar det? 10 år? =// Johan

2010-11-09 @ 13:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


bloglovin
 2009
 June,  July,  August,  September,
 October,  November,  December.

 2010
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  September,  October,  November,  December.

 2011
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  Septpember,  October,  November.