Gatufotografi


Sightseeing i sthlm


Grattis Matilda 18 är :D Vi har sprungit runt på stan idag och kollat lite. Inget köpt dock, förutom glass. Vädret har varit så otroligt varmt! Till och från i alla fall. Fler bilder därifrån kommer snart.

Följa?

bloglovin
För er som läser min blogg då och då så finns det ett enklare sätt att följa den på. Följ mig på Bloglovin'

It's all just black n' white.


Kamera


Jag har fått en del frågor om vilken utrustning jag anväder. Jag använder en Pentax K 100D, köpt hösten 2006 och ett Sigma APO DG 70-300mm 1:4-5.6. Kameran börjar dock bli ganska utsliten haha men jag älskar objektivet och rekomenderar det varmt, den är heller inte så värst dyr.

My fingers are smelling of catcandy! Yuck!


Juli - Allsången


Mode


24 April 09


7 Feb 09


Kategorier

Håller på att ändra på mina kategorier. Jag tänker också slänga lite gamla inlägg, lägga upp bilderna igen i ett nytt för att kunna slänga upp rätt bilder i rätt kategori. Jag har ju inte så många regulars så det borde nog inte irritera många ^^

Bye~

Sneak peak


från mitt rum ^^

Reading Time!


Har suttit nu i några dagar och läst Harry Potter bok 1-3, började i morse på Goblet of fire. I natt, eller snarare i morse läste jag ut Prisoner of azkaban eftersom jag inte alls kunde sova inatt av någon skumm anledning >.< Hoppas att jag kommer kunna sova lite inatt i alla fall. Jag lär ju vara utmattad. Får skippa träningen idag också, känns inte som ett bra val att gå på träningen när man inte har sovit på ett tag haha.

Flera nyanser av Rosa


Har suttit hela dagen med en upplagd plan om hur bloggen skulle se. Men så blev det inte, jag hade inte nog med tålamod så kanske en annan gång. Jag blev i alla fall ganska nöjd med resultatet och den är åtminstånde snyggare än min förra, tycker jag. Jag förstår inte vad det är med mig och rosa? Jag älskar den färgen samtidigt som jag hatar den, men nu råkade det bara bli så att färgen på bloggen blev just det. Rosa. Aja ^_^ som sagt, den får se ut såhär tills jag gör om den :D

Kramar Sara


bloglovin
 2009
 June,  July,  August,  September,
 October,  November,  December.

 2010
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  September,  October,  November,  December.

 2011
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  Septpember,  October,  November.