Tema: Ljus


Min tolkning på temat ljus i TisdagsTema. Tog den igår.

Blött >.<


Gillar inte regn! Ville fota, men det är för mörkt för att ta bra bilder >.< och myggit haha. Det här var allt jag kom fram till.

Skogspromenad

Var ute och fotade idag, gjorde en lite annan redigering än den jag brukar och hoppas att ni gillar dem! Tanken var att bilderna skulle vara "helt mina egna" om ni förstår vad jag menar. Jag hade allting på manuellt, skärpan var svårast att fixa, men det var bra mycket roligare med manuellt än vanligt eftersom man kunde fota det man ville istället för det kameran tyckte man skulle fota. Mycket skönare. Varför gör jag inte så oftare?

Terminens 0a

Skolavslutning! Den var riktigt mysig, jag gillar vår rektors tal. Hans tal påminner mig lite om den bilden jag har av (ursäkta nördigheten) Dumbledore i Harry Potter-böckerna.
Min klass fick många utmärkelser och priser, M2a är verkligen bästa klassen ibland haha! :D Vi fick priser i IDH, Rörlig Bild, Foto Bild, Engelska (Grattis Engla!!) och sen jag då, terminens nolla. En av fyra. Nej, det är inte så illa som det låter, rektorn pekar inte ut den som är sämst. Vi som får det priset är de som har 0 i frånvaro denna termin. Priset var en bio-biljett och jag ska se på premiären av den nya Harry Potter-filmen med Liselotte.
Jag läser böckerna just nu, och jag älskar dem, jag är ett stort fan av HP, men jag gillar verkligen inte filmerna. Jag förstår inte varför de har haft en ny regissör i typ alla filmer. De är så olika, hör knappt ens ihop och är så långt ifrån böckerna som en film baserad på böcker kan komma. Jag, som har läst böckerna ett antal gånger irriterar mig tusenfallt över alla dessa fel som är så tydliga att man kan var säker på att de är medvetna. Det är nästan som om regissören har fått böckerna berättade för sig och sedan kommit ihåg ca 50% av det han hörde och gör en film utifrån det.
Men nu kom jag av det spåret jag hade förut, som alltid.
Avslutningen ja. Lärarna sjöng, Erik är så söt i sin förstora kostym där han står och sjunger med sina kollegor, jag fattar bara inte varför han aldrig fått priset årets lärare! Han borde få det varje år >.< Robban hade gjort en video om lärarna och den var så jävla rolig xD Erik G-L gick runt barbröstad och spände musklerna, Erik D dansade väldigt sexit, hrm... Hanna var också ganska rolig, och M2a var Drakenbergs klass, värstingarna ni vet ;) Robban bad oss vara med i filmen och kasta papper etc mot kameran. Så roligt hah xD
Glad sommar :D

New looks... Again...


Sitter som sagt och fixar till gamla bilder. Jesper för typ ett år sedan.

Upptäckte hur gråa de gamla bilderna såg ut :P En liiite bättre hoppas jag.

Den här är nog min favoritbild på Engla ^^ Hehe ibland känns det som om jag har lite väl mycket bilder på henne x)

Portfolion klar!


Nu, efter typ två, tre dagar är jag äntligen klar med hemsidan! Förutom gästboken, men jag och pappa jobbar på att snickra ihop den. Portfolion är klar, som synes ovan, jag ska bara fylla på den med lite bilder!
Den blev väldigt olik det som jag hade tänkt mig, för det först.. den är rosa (?!) haha inte riktigt mig, men jag gillar det. Det blev bättre än jag tänkt mig eftersom jag bara hade en lite diffus bild av hur jag ville ha det. Nu ska jag försöka öppna mitt lilla företag och börja marknadsföra mig själv på riktigt!

Ha en bra dag, ikväll blir det film med Daniel.

sara.ekstroem.nu


Äntligen har jag tagit mig tid och ändrat min hemsida! Den har ju typ inte blivit uppdaterad på ett år, men nu har jag äntligen fixat något som jag faktiskt har blivit nöjd med haha! Jag har fortfarande lite att jobba med, t.ex portfolion och gästboken, det kommer ta lite tid, men förhoppningsvis är det snart uppe ^^

Ha en bra dag! Nu ska jag äntligen dra upp rullgardinerna x)

Rosa överallt!


Old pic


Sitter som sagt och redigerar bilder från förra året. Denna är från April 2008, på Sven som ställde upp som modell den gången ^^

Grönt


Regn, regn och kallt. Min hjärna har fortfarande den dära tanken: "Oh, det är 40 grader varmt ute" när det egentligen spöregnar... Smart huh ^^?

Vackra färger huh? ^^bloglovin
 2009
 June,  July,  August,  September,
 October,  November,  December.

 2010
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  September,  October,  November,  December.

 2011
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  Septpember,  October,  November.