Ett vitt jakobsberg


Foton: Sara Ekström [Jag] | Pentax K7 - Pentax 18-50mm
Jag belv väldigt chokad när jag skulle gå till toan på fredagsmorgonen. Det låg snö överallt!! Jag var tvungen att titta i tre olika förnster för att hjärnan skulle kunna acceptera att det jag såg haha. Sen sprang jag upp och satte i linserna och fortsatte stirra ut genom fönstret. 1 dm snö på backen. När man väl kommit över choken blev det fakiskt väldigt vackert måste jag säga. Min första tanke var att försöka hitta ett par vinterskor. Det gick dåligt. Jag undrar verkligen var jag har lagt min vinterskor. Jag kan inte ens minnas att jag har några O_o Att köpa nya är på tok för dyrt så jag hoppas jag hittar dem!
Fotot tog jag genom fönstret i mitt rum ^_^ Det var väldigt vackert ljus tycker jag och eftersom jag inte visste hur länge snön skulle ligga så ville jag ta fotot direkt.

Vi hade även filmkväll här hemma. Jag tror vi blev uppåt 15 pers igen xD Vi tittade på bl.a Final Fantasy VII och Gaki no Tsukai. FF VII hade vääääldigt dåliga subtitles -_-" Ofta man skriver Kulawend i början och sedan ändrar man det till Cloud (som det ska vara) och sedan ändrar det igen till något annat, väldigt likt Kulawend fast ännu längre. Jag tror nästan vi tittade mer på subben än på filmen xD Jag gillar när de kallade alla för "You gays" och typ "foxies" eller vad det nu var x) Den blev väldigt intressant måste jag säga. Men FF VII är väldigt vackert gjord! Man blir helt förundrad över hur bra animerad den är!
Gaki no Tsukai är otroligt roliga xD Har du inte sett dem så titta på dem nu!
Det är ett gäng japanska män som har ett typ gameshow och en gång om året så gör de någon sorts Batsu Game (om ni är intresserade kan ni bara söka på Batsu Game på You Tube så hittar ni rätt) och deras shower kan vara allt från en timme till fyra-fem timmar haha.

Det är sånna här dagar man bara vill skrika...


Foto: Sara Ekström [Jag] | Pentax K7 - Sigma 70-300mm
Skickade ett brev till CSN för ett tag sedan, en ansökan om studiemedlel som jag fått från personer på den skolan jag ska gå på i Japan, typ studievägledaren eller rektorn eller något, med underskrift etc. Jag har gått runt med lite småaningar i ganska lång tid nu och varit orolig för att jag inte fått något svar, någon sorts bekräftelse borde jag ju ha fått tycker man. Jag bestämer mig för att maila dem och frågar om jag kunde få någon bekräftelse om de fått den i alla fall då det är ganska viktigt.
Idag fick jag ett svar.
Det första som stod var att de inte fått in något brev av mig. Sen började de berätta om att de hade fått in ansökan för studier i sverige för terminen HT 2010, och dessutom att jag har fått så och så mycket pengar redan. Jo tack... Det vet jag. Sen berättar de att jag kan ansöka över e-leg. Är det inte fullständigt onödigt då att de ber om papper med underskrift från Japan om jag nu kan ansöka med e-leg. Måste kolla upp detta. Dock är e-leg uselt och funkar knappt på någon dator. Om det nu funkar så ska jag sluta klaga, men nu kan jag i alla fall klaga lite till.
Jag har en kopia av pappret jag skickade men längst ner i deras mail stod det att de endast tog emot orginalet. Hur ska jag kunna skicka er orginalet när ni troligtvis har den undanstoppad i en bortglömd hög på något random kontor?
Snälla CSN... hjälp mig lite. Det är liksom inte direkt så att det är första gången ni klantar till det, eller första gången ni tappar bort viktiga papper. Försök inte låta så viktiga i era mail, skicka istället ut något som faktiskt hjälper, typ att jag kan göra detta men att ni samtidigt ska kolla runt och leta efter mitt brev. Men neeeej... De ska poängtera att det troligvis är mitt fel att jag inte kommer få pengar nästa år. Toppen. Tack.
Men sen kan det ju faktiskt vara så att det är posten som har tappat bort den. Dock är det troligare att CSN klantar sig än att posten gör det. Posten är ganska mycker mer pålitligt än vad CSN är.
Var bara tvungen att avreagera mig. Jag känner mig inte direkt glad just nu. Nej faktiskt väldigt arg. I morgon ska jag kolla upp det där med ansökning över e-leg och sedan ringa till posten och CSN.
Sen blir det filmkväll i alla fall ^_^ Något att se fram emot :D

テストがあったよ!


Foton: Sara Ekström [Jag] | Pentax K7 - Pentax 18-50mm
Waah >.< Idag hade jag en tenta! Det gick bra tror jag, jag har ju liksom pluggat i mer än en månad på detta! Men jag känner mig ganska säker, så nu är alla duggor klara, uppsatsen ligger färdig och tentan är över. Det känns braaaa! På fredag blir det filmkväll ^_^ Japansk filmkväll (vad annars xD).
Bye bye~

Hur många färger kan du se?


Jag älskar hösten! :D Den är så himmla vacker och färggrann! Och dessutom fyller jag år :D Blev 19 i torsdags ^_^ Kanske kan anses som vuxen för vissa... men jag blir fortfarande nervös över småsaker xD Just nu är jag nervös över hur jag ska bo de två första veckorna i Japan. Jag ska troligen ta in på ett vandrarhem som verkar bra och billigt ^^ Engla tipsade mig om den. Stället ligger i Asakusa i Tokyo ^_^ Fast... När det gäller Japan så är jag alltid nervös! Nervös, spänd, överglad och livrädd. Men jag längtar! Som aldrig någonsin! Det är mindre än tre månader kvar innan vi åker! Waaah o(^_^)o Underbart :D

☆*:.。.\(^o^)/.。.:*☆bloglovin
 2009
 June,  July,  August,  September,
 October,  November,  December.

 2010
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  September,  October,  November,  December.

 2011
 January,  February,  March,  April,
 May,  June,  July,  Augusti,  Septpember,  October,  November.